Over Van Goozen Building

Over Van Goozen Building

Meer dan 15 jaar ervaring ervaring in bouw- en projectbegeleiding.

Een betrouwbare en multidisciplinaire partner

Wanneer er binnen uw organisatie onvoldoende kennis aanwezig is om de begeleiding van een bouwproject te organiseren, is een professional met ruime kennis en ervaring de oplossing. Maak kennis met Chris van Goozen, Van Goozen Building, met vijftien jaar multidisciplinaire ervaring in bouw- en projectbegeleiding is hij de aangewezen persoon om uw project van A tot Z in goede banen te leiden.

Wanneer u voor Van Goozen Building kiest, is Chris van Goozen zelf de projectbegeleider en is hij betrokken bij het gehele proces. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt en is persoonlijke benadering gegarandeerd. Chris zijn kracht ligt niet alleen op het vlak van kennis en ervaring, hij is als geen ander in staat om bruggen te slaan tussen de diverse betrokken partijen. Hij is communicatief sterk op elk niveau en weet op een verbindende wijze passende oplossingen te vinden voor alle vraagstukken die tijdens een (ver)bouwtraject kunnen voorkomen. Hij denkt met u mee, om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Van Goozen Building_over ons

Wij werken onder andere voor

VG Building Albert Heijn
VG Building Gall&Gall
VG Building Hudsons Bay
VG Building Kemps Beheer en Management
Van Goozen Building_Chris-over-ons

Begeleiding bij uw bouwproject

Chris is een veelzijdige vakman die op het gebied van ‘bouw’, van de hoed en de rand weet. Bouw stroomt door zijn bloed, het zit in zijn genen. Zijn vader startte een eigen onderneming in de bouw, gevolgd door zijn broer. Na zijn studie maakte Chris eerst de nodige vlieguren bij een werkgever. Met zijn voeten in de klei startte hij als werkvoorbereider waarna hij zich opwerkte tot projectleider. Tien jaar lang heeft hij grote projecten gedraaid in de retail, met opdrachtgevers als Super de Boer, TUI, Tommy Hilfiger, van Uffelen mode, Skechers, Vodafone, Sanoma, Suitsupply, Schoonenberg hoorcomfort, Supertrash, Esperit, Bijenkorf en meer! Zijn werkzaamheden waren divers; van het aanvragen van offertes, calculeren van projecten, inkoop van onder aanneming, bestellen van materialen, tot het bijwonen van bouwvergaderingen, begeleiden van projecten en de kostenbewaking.

Na tien jaar noeste arbeid kroop het bloed tóch waar het niet gaan kon. De ondernemer in Chris ontwaakte en hij startte, net als zijn familie, ook zijn eigen onderneming in de bouw. Opdrachtgevers als MVRO en Hudson’s Bay passeerde de revue. Ook AHOLD kwam in de portefeuille, met winkelprojecten van onder andere Albert Heijn, Albert Heijn To Go, Albert Heijn België, Etos en Gall & Gall.

Bekijk onze diensten

Een goede keuze.

3 redenen om ons als projectbegeleider te kiezen.

3 redenen om ons als projectbegeleider te kiezen.

1.

Met meer dan vijftien jaar multidisciplinaire ervaring in bouw- en projectbegeleiding is Van Goozen Building de aangewezen persoon om uw project van A tot Z in goede banen te leiden.

2.

Van Goozen Building is zelf de projectbegeleider en is betrokken bij het gehele proces. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt en is persoonlijke benadering gegarandeerd.

3.

Wij vinden passende oplossingen voor alle vraagstukken die tijdens een (ver)bouwtraject kunnen voorkomen. Wij denken met u mee, om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een ophanden zijnde verbouwing is een mooi vooruitzicht! Bij het aansturen van een dergelijk proces komt echter wel heel wat kijken, wat veel zorgen met zich kan meebrengen.

Neem contact op
VG Building Chris van Goozen