Onze projecten

Onze projecten

Meer dan 15 jaar ervaring ervaring in bouw- en projectbegeleiding.

Project: AH de Bilt te Utrecht

Hier is een uitbreiding gerealiseerd voor de Albert Heijn winkel. Het laden en lossen is hier voor een gedeelte aan het magazijn toegevoegd om de druk van het magazijn te verlagen. De winkel bleef open en het transport kon iedere dag doorgaan zo’n vijf keer per dag.

Na een korte bouwtijd is dit project goed en volledig opgeleverd.

Project: AH Eefkamerbeekstraat te Amsterdam

Deze winkel is gerealiseerd als nieuwbouw locatie te Amsterdam. In deze kleinere winkel is een extra vide geplaatst om zo optimaal van het magazijn gebruik te kunnen maken. We hadden wat problemen met de isra aansluitingen maar dit is naderhand opgelost.

Het laden en lossen is ook een aantal keer met de gemeente besproken om zo elkaars wensen te verwerken in en om de winkel.

Project: AH Neude te Utrecht

In het voormalige postkantoor te Utrecht is samen met ASR een aantal winkels gecreëerd. Hier waren de ruwbouw werkzaamheden complex. In de locatie zijn liften en roltrappen geplaatst incl. aan de achterzijde aan het plein een losplaats gecreëerd voor de winkel.

Project: AH Westerkade te Groningen

Deze locatie stond al enige tijd leeg en hier is uiteindelijk een Albert Heijn ingebouwd. Hiervoor is tijdens de ruwbouw werkzaamheden grond scannen uitgevoerd of er al objecten en archeologische materialen waren te zien. Daarna is de betonvloer gesloopt, grond gesaneerd, schroefpalen ingedraaid en een beton vloer gestort. Het basisriool is ook nog in de vloer gelegd en is de staalconstructie betimmerd en is er boven de bewoning een brand- en geluidswerend plafond toegepast. De gevel is ook in zijn geheel aangepast en gerenoveerd in overleg met de gemeente.

Project: Hudsons Bay te Breda

Het oude V&D pand van 17.000m2 is hierin geheel gesloopt en weer opnieuw opgebouwd. Samen met de uitvoerder en het hele team is hier enorm hard gewerkt. Het hele pand is gestript en daarna weer opnieuw opgebouwd met dekvloeren, vloerafwerking en strips in de tegelvloeren.

Er zijn Mettal stud wand geplaatst en plafondeilanden. Met de installateurs zijn installatie ontwerpen over elkaar heen gelegd in verband met de beperkte hoogte.

Een enorme klus is dit geweest om alles op tijd open te krijgen.

Oplevering appartementen The Rock

Hiervoor in opdracht van Patrick Kemps mee geholpen met de oplevering van het beddenhuis en de toren.

De toren heeft 23 verdiepingen voor 463 studenten. Het ziekenhuis hebben we ook opgeleverd met totaal 114 woningen.

Alle ruimtes zijn bouwkundig doorgelopen en de ruimtes esthetisch bekeken om allerlei opleverpunten te noteren in Ed Controls.

Wij werken onder andere voor

VG Building Albert Heijn
VG Building Gall&Gall
VG Building Hudsons Bay
VG Building Kemps Beheer en Management

Een goede keuze.

3 redenen om ons als projectbegeleider te kiezen.

3 redenen om ons als projectbegeleider te kiezen.

1.

Met meer dan vijftien jaar multidisciplinaire ervaring in bouw- en projectbegeleiding is Van Goozen Building de aangewezen persoon om uw project van A tot Z in goede banen te leiden.

2.

Van Goozen Building is zelf de projectbegeleider en is betrokken bij het gehele proces. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt en is persoonlijke benadering gegarandeerd.

3.

Wij vinden passende oplossingen voor alle vraagstukken die tijdens een (ver)bouwtraject kunnen voorkomen. Wij denken met u mee, om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een ophanden zijnde verbouwing is een mooi vooruitzicht! Bij het aansturen van een dergelijk proces komt echter wel heel wat kijken, wat veel zorgen met zich kan meebrengen.

Neem contact op
VG Building Chris van Goozen